Vores Coton'er

 
Vi er de stolte ejere af 2 Coton dé Tuléar han hunde og 1 hun mixet med Bichon Havanais. 

Vores 1. hund, Viktor, fik vi i 2004. Han er nu 8 år.
I 2008 blev Viktor far til sit 1. kuld hvalpe. I kuldet var der 2 tæver og 1 han. Vi havde i forvejen aftalt med hinanden og tævehundens ejere, at vi skulle have penge for parringen, og altså ikke nogen hvalp!
Men men men... dagene op til fødslen blev spændingen stor og interessen for hvalpene større. Så stor, at tanken om en ekstra hund pludselig dukkede op. Viktor kunne godt bruge en legekammerat. Men altså kun hvis der ville komme en han, blev vi enige om.

Natten kom hvor hvalpene blev født. Vi fik besked om den glædelige begivenhed -og ja der var en lille han :-) Ih hvor var det spændende, at skulle se de små nyfødte.Vi var selvfølgelig solgt med det samme!

Vi besøgte jævnligt vores lille Kosmo, indtil dagen kom, hvor vi endelig kunne tage ham med hjem. Sikke en glæde!

Da Kosmo blev 2 år skete der desværre det, at han og Viktor ikke kunne enes sammen mere. De var uenige om, hvem der skulle være leder hannen. Derfor flyttede Kosmo ud til mine forældre, hvor han heldigvis kan være resten af sit liv. Det var klart den bedste løsning for begge hunde.

I 2011 blev Viktor far til et kuld hvalpe med en Bichon havanais tæve. Her har vi beholdt lille Rosa, som ligner Viktor rigtigt meget. Kombinationen af disse 2 racer er helt perfekt!

 

viktor og kosmo2