Købsbetingelser


Reservationbetingelser

Det er muligt, at blive skrevet op til en unge, fra et planlagt kuld, allerede inden den er født.
Måske er du interesseret i et bestemt køn og farve.
En unge er ikke endeligt reserveret, før der er betalt depositum. Depositumet er på det halve af kaninens pris. De resterende penge betales ved afhentning af kaninen.
Det er muligt, at komme og se ungerne, når de er 3 - 4 uger, og har forladt reden og er kønsbestemte.  
Afhentning skal ske, når kaninen er 8 uger, eller hvis andet er aftalt. Hvis reservationen senere fortrydes, er det ikke muligt, at få sit depositum tilbage.

Ved reservation noteres navn, adresse og telefonnummer.
Såfremt den reserverede unge går hen og bliver syg eller dør, er det kundens eget valg om, vedkommende vil reservere en anden ledig unge eller anullere reservationen. Annulleres reservationen i dette tilfælde, vil pengene blive betalt tilbage.

I enkelte tilfælde vurderer vi, at en unge ikke er klar til salg, selvom den er 8 uger gammel.

Hvis køber er unger 18 år, skal forældrene henvende sig til os og bekræfte reservationen.

Står der "Stand-by" ud for en unge, betyder det, at vi indtil videre holder ungen tilbage, idet den måske skal blive hos Coton Randers. Der må alligevel gerne rettes henvendelse om en sådan unge.

 

Købsbetingelser

En kaninunge skal være minimum 8 uger, før den forlader Coton Randers. Til den tid er den vænnet fra, og har bevist, at den kan klare sig uden sin mor.

Sammen med ungen følger overgangsfoder og vejledning i bl.a. negleklip. Det er muligt at købe mere af det gode foder den er vant til at få, fra vores foder bod, hvor vi også sælger kvalitets hø og halm m.m.

Der er ingen kaniner der forlader Coton Randers før de er betalt.

Skulle der efter købet opstå nogle spørgsmål, står vi selvfølgelig til rådighed, og I er velkomne til at sende os en mail med spørgsmål.

Vi vil bede alle, der køber kanin hos Coton Randers, om at læse vores pasningsvejledning. På den måde bliver man bedst muligt forberedt på, at få sin nye kanin hjem.

Hvis køber er under 18 år, skal vi have talt med forældrene inden købet. 

 

Returret

Kaniner tages retur, byttes eller pengene bliver betalt tilbage hvis:

1: Kaninen skulle have været syg ved købet, og det viser sig inden for den første uge.

2: Kaninen dør inden for den første uge, uden det skyldes vanrøgt eller uvidenhed. 
Det er meget vigtigt, at sætte sig godt ind i, hvad kaniner tåler at spise.
Forkert ernæring og for meget grønt til unger, kan medføre døden. Så vi vil virkelig opfordre til, at man sætter sig ind i, hvad kaniner kan og ikke kan tåle at spise.
 
3: Kaninen er en inde kanin, og der opstår allergi i familien inden for 1 måned. Da vil vi gerne være behjælpelige med at finde den et nyt hjem. Pengene bliver dog ikke betalt tilbage.

Vi dækker ikke eventuelle dyrlægeregninger!